Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Ekibi Ziyareti
2 Mayıs 2024 | 14:00

Koordinatörümüz Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Koordinatör Yardımcımız Prof. Dr. Tarık ASAR ve Koordinatör Yardımcımız Doç. Dr. İrfan ÇAPAN, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elçin ÖZGÜR BÜYÜKATALAY, Gazi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ Genel Müdürü Utku SEÇKİN ve Gazi TEKNOPARK AŞ İş Geliştirme ve BİGG Proje Yönetici Furkan ÖZCAN tarafından 02 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz araştırma geliştirme süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Mühendislik Fakültesine ziyarette bulundu.

Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Ekibi ile gerçekleştirilen toplantıda Koordinatörümüz Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK çalışmaları konusunda sunum yaparak, AR-GE hakkında katılımcılarla istişarelerde bulunmuştur.

toplantı-1 toplantı-1 toplantı-1 toplantı-1 toplantı-1