Üniversitemizde Verimlilik Toplantıları Devam Ediyor
25 Ocak 2021 | 13:23

 

Üniversitemiz bünyesinde Verimlilik Toplantılarının 6’ncısı Gazi TÜBİTAK Star Stajyer Araştırmacı Programına seçilen öğrencilerin katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 12 bin öğrenci arasından seçilen araştırmacı öğrencilerle bir araya geldi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Battal Doğan, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Bayındır araştırmacı öğrencilere başarılar dilerken, Prof. Dr. Seferoğlu ise koordinatörlük olarak öğrencilere her konuda tam destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Toplantıya katılan ve Üniversitemizin çeşitli fakültelerinde eğitimlerine devam eden araştırmacı öğrenciler, Gazi Üniversitesi ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, proje ve araştırmaları hakkında bilgiler paylaştılar. Öğrenciler ile tek tek sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi ve Gazi Üniversitesi olarak öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

Star Stajyer Araştırmacı Programı kapsamında Üniversitemizde yürütülecek projelerde 11, Üniversitemiz dışında yürütülecek projelerde ise 12 öğrenci yer alacak. Üniversitemizde yürütülecek 4 farklı projede ise ülkemizdeki diğer üniversitelerimizden öğrenciler araştırmacı olarak alınacak.

background image